Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Madrid segueix amb l’aforament de comerços i restauració al 50% després de la sentència del TSJM

ACN Madrid.-Madrid seguirà amb l’aforament de comerços i restauració al 50% després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) que ha denegat el tancament perimetral de […]

Avatar
Agències 08/10/2020

ACN Madrid.-Madrid seguirà amb l’aforament de comerços i restauració al 50% després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) que ha denegat el tancament perimetral de la capital espanyola ordenat pel Ministeri de Sanitat. Fonts de l’executiu espanyol han recordat que a més d’aquestes, la resta de mesures que segueixen vigents són la limitació a un terç de l’aforament dels llocs de culte garantint sempre la distància mínima interpersonal d’1,5 metres, o l’aforament màxim als tanatoris de 15 persones a l’aire lliure o 10 en espais tancats, siguin o no convivents. Les comitives d’enterrament o cremació es restringeixen a 15 persones.

A establiments, locals comercials i serveis oberts al públic l’hora de tancament no podrà superar les deu de la nit. Als de restauració no es permet el consum en barra i les taules han d’estar com a mínim a 1,5 metres de distància. A les taules hi pot haver un màxim de sis persones. No es podran admetre clients a partir de les deu de la nit i l’hora de tancament és les onze, a excepció dels serveis d’entrega de menjar a domicili.A les instal·lacions esportives, l’aforament serà del 50% en espais interiors i del 60% en exteriors. La pràctica esportiva de grup es redueix a un màxim de sis persones.