Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Madrid registra 9 casos confirmats de la nova variant de coronavirus i n’estudia una trentena més

ACN Barcelona.-La comunitat de Madrid ha anunciat aquest dissabte que ha registrat 9 casos confirmats de la nova variant del coronavirus i que n’estudia una trentena més. Així ho ha […]

Avatar
Agències 03/01/2021

ACN Barcelona.-La comunitat de Madrid ha anunciat aquest dissabte que ha registrat 9 casos confirmats de la nova variant del coronavirus i que n’estudia una trentena més. Així ho ha anunciat la conselleria de Sanitat que també explica que del total de confirmats, els primers sis casos corresponen a pacients que han realitzat un viatge a Madrid des del Regne Unit, o bé tenen un vincle epidemiològic amb ells. S’estudia si els altres tres també estarien vinculats a la mateixa zona. En aquest sentit, al comunicat s’especifica que per confirmar la nova variant es necessita una seqüència genòmica i que els serveis de microbiologia de diferents centres disposen de les eines necessàries per verificar els casos.

El document també insisteix en la necessitat de complir les mesures de protecció contra la covid-19, que també són efectives per aquesta nova variant del virus. Recomana, doncs, l’ús de la mascareta, la constant ventilació, el compliment de la distància de seguretat i el rentat de mans.