Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Madrenas serà la cap de llista de de Junts per Girona a les eleccions espanyoles

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’alcaldessa en funcions de Girona Marta Madrenas serà la cap de llista de Junts a les eleccions espanyoles del 23 de juliol per la circumscripció de Girona. La també diputada al Parlament és l’única que ha optat al procés obert a Junts per escollir els seus caps de llista a la demarcació de Girona, com també ha passat a Barcelona, on Míriam Nogueras encapçalarà amb tota probabilitat la candidatura després que l’exconseller de la Generalitat Jaume Giró revelés a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que optava per fer-se enrere. Nogueras tampoc té cap altre rival que li disputi encapçalar la llista.

Madrenas era una de les figures que prenia força per substituir Laura Borràs com a presidenta del Parlament un cop inhabilitada i amb aquest moviment aplana el camí a la també batllessa en funcions Anna Erra, de Vic, per assumir el càrrec.

Publicitat

Junts ha informat aquest diumenge que on sí se celebraran primàries amb diferents candidats és a les províncies de Tarragona i Lleida. A Tarragona s’han presentat dos aspirants, Josep Maria Cruset i Hèctor López Bofill, mentre que per a Lleida la militància haurà d’escollir entre Isidre Gavin, Joan Buchaca, Marta Gispert, Santiago Sàlvia i David Tavero. Des d’aquest dilluns i fins dijous els candidats podran fer campanya entre els militants i divendres, 9 de juny, hi haurà l’elecció dels caps de llista, segons el reglament de primàries aprovat per l’executiva de Junts.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió