Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

L’OTAN i Rússia o el Mobile, que es queda a Barcelona

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’: “La OTAN multiplica sus tropas en el Este para frenar a Putin”. I a més: “La oposición pide a […]

Agències 28/06/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’: “La OTAN multiplica sus tropas en el Este para frenar a Putin”. I a més: “La oposición pide a Sánchez explicaciones por la tragedia en Nador”. ‘El Periódico’ llegeix: “L’OTAN es rearma per la provocació de Rússia i Xina”. I a sota: “Gairebé 300 dones han denunciat abusos sexuals sota sedació a Catalunya”. ‘El Punt Avui’ celebra una notícia de gran abast per a la capital de Catalunya: “Mobile 2030”. A la fotografia central, l’atac d’un míssil rus a un centre comercial al centre d’Ucraïna: “Rússia sembra el terror”.

‘La Vanguardia’, amb el rearmament occidental per la crisi a l’est d’Europa: “L’OTAN mobilitzarà 300.000 soldats davant l’amenaça de Rússia”. I a sota: “El Mobile prolonga l’aliança amb Barcelona fins a l’any 2030”.

‘La Razón’ entrevista Núñez Feijóo: “El PP es el baluarte de España contra todos los extremismos”. Tema monogràfic de qual el rotatiu també destaca la cita: “Yo soy de Ayuso en Madrid y de Junama Moreno en Andalucía”.

‘Ara’, en clau de geoestratègia mundial: “El G-7 es compromet a fer costat a Ucraïna “tant temps com calgui””. I a sota: “Empresaris (i polítics) salten a la gespa”, tema acompanyat d’una fotografia en què diverses personalitats, amb Pere Aragonès i Pedro Sánchez al centre, irrompen al Camp Nou.

‘ABC’, amb una nova polèmica a l’entorn de l’executiu de Pedro Sánchez: “El presidente del INE dimite tras las críticas del Gobierno a las cifras oficiales”. I a la fotografia central, l’últim acte de barbàrie de l’exèrcit rus a Ucraïna: “Rusia ataca con misiles un centro comercial de Ucrania”.

I ‘El Mundo’, que entrevista Margarita Robles: “Hay que ser contundentes en inmigración, detrás hay mafias”. I al costat: “Bruselas avisa: las pensiones condicionaran la entrega de los fondos”.