Dissabte, 20 d'agost de 2022 - Edició 1486
La República

L’OTAN creix a Madrid, la inflació a tot l’Estat

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’: “La OTAN se pertrecha para una época de choques entre potencias”. I a sota: “La inflación se dispara al […]

Agències 30/06/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’: “La OTAN se pertrecha para una época de choques entre potencias”. I a sota: “La inflación se dispara al 10,2%, máximo desde 1985”. ‘El Periódico’: “L’OTAN veu Rússia com la seva “amenaça més directa””. I en paral·lel: “L’IPC es desboca malgrat les ajudes de Sánchez”. ‘El Punt Avui’ titula amb la cimera de l’OTAN: “Tots contra Rússia”. I a sota, amb fotografia de la presidenta del Parlament: “El TSJC processa Borràs”.

‘La Vanguardia’, amb els acords de la cimera de Madrid: “L’OTAN protegirà la integritat del flanc sud de Ceuta i Melilla”. I en clau econòmica: “La inflació puja al 10,2% i deprimeix el poder de compra de les famílies”.

A ‘La Razón’, la cimera madrilenya de l’Organització del Tractat de l’Atlàntic Nord continua copant la portada del rotatiu: “La OTAN promete “defender cada centímetro de su territorio””. Una gràfica ascendent que recorre la part superior de la primera pàgina d’esquerra a dreta il·lustra el titular: “El IPC se desboca al 10,2%, su nivel más alto en 37 años”.

‘Ara’, igualment amb la reunió a Madrid de caps d’Estat i de govern: “Canvi d’era: l’OTAN es reforça contra Rússia i la Xina”. I al capdamunt: “Dos exàmens de 10 a la selectivitat”.

‘ABC’ parla de macroeconomia en primera persona del plural: “La inflación se dispara al 10’2% y los expertos alertan de que entraremos en recesión”. A sota, la cimera de Madrid: “La OTAN declara la Segunda Guerra Fría”.

I ‘El Mundo’, que titula: “La OTAN renace en Madrid para una nueva era de conflictos globales”. I en el mateix sentit: “España accedí ante los aliados a doblar el gasto militar actual”.