Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

L’Orquestra Filharmònica de La Scala i el director Riccardo Chailly inauguren la temporada del Palau de la Música

ACN Barcelona – L’Orquestra Filharmònica de La Scala de Milà (Itàlia) i el seu director Riccardo Chailly han estat els encarregats de donar el tret de sortida aquest dilluns a […]

Agències 03/10/2022

ACN Barcelona – L’Orquestra Filharmònica de La Scala de Milà (Itàlia) i el seu director Riccardo Chailly han estat els encarregats de donar el tret de sortida aquest dilluns a la temporada 2022-2023 del Palau de la Música Catalana i al cicle Palau 100. El concert ha comptat amb les Primeres Simfonies de Ludwig van Beethoven i de Gustav Mahler, dos noms imprescindibles de la història del gènere. El concert al Palau de la Música ha tancat la gira de la formació milanesa a l’Estat, prèviament han actuat el passat dissabte a Alacant i diumenge a Madrid.

La sala de concerts del Palau ha comptat amb la interpretació dels temes ‘Simfonia núm. 1 en Do major, op, 21’ de Beethoven i ‘Simfonia núm. 1 en Re major, “Tità”’ de Mahler. “L’esperat retorn al Palau d’una de les batutes més prestigioses del panorama internacional, al capdavant de l’orquestra del teatre d’òpera més famós del món, fan d’aquest concert una cita musical plena d’optimisme”, han reivindicat des del Palau de la Música.