Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

L’oposició exigeix al govern de Colau aturar actes de difusió i “anuncis propagandístics” d’obres o mesures

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’oposició en bloc exigeix al govern de Colau aturar actes de “difusió, presentació i anuncis propagandístics” d’obres, projectes o mesures que s’estan duent a terme per part de l’Ajuntament de Barcelona. Així ho recull una proposta presentada per JxCat a la Comissió de Presidència que s’ha aprovat amb el suport de la resta de grups a l’oposició i els únics vots en contra dels dos partits del govern de coalició, BComú i el PSC. El text aprovat retreu al govern que faci els actes “en ple període electoral” i condemna els fets “que s’han estat duent a terme en les darreres setmanes”.

El portaveu del grup de Junts, Jordi Martí, ha assenyalat que “amb un govern que complís la legalitat electoral no caldria fer aquesta proposició”. En aquest sentit, Martí ha apuntat que des del passat 4 d’abril, quan es va aprovar el decret de convocatòria de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, els governs municipals tenen l’obligació de deixar de fer actes publicitaris i propagandístics d’obres, projectes o programes. 

Publicitat

Per això, el regidor ha demanat a l’executiu que si vol fer actes publicitaris es facin “amb diners de Barcelona en Comú o dels socialistes”.<br />
 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió