Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

L’oposició de Sant Fruitós de Bages demana “calma i serenor” davant la moció de cesura a Batanés

ACN Sant Fruitós de Bages.-Els tres grups de l’oposició de Sant Fruitós de Bages (ERC, Junts i PSC), que fa una setmana van presentar una moció de censura contra l’alcalde […]

Avatar
Agències 11/06/2020

ACN Sant Fruitós de Bages.-Els tres grups de l’oposició de Sant Fruitós de Bages (ERC, Junts i PSC), que fa una setmana van presentar una moció de censura contra l’alcalde Joan Carles Batanes (Gent Fent Poble), han emès un comunicat on defensen que es tracta d’una moció “legal i legítima” i reconeixen que tot i que la decisió no ha estat fàcil, sí que ha estat “meditada i treballada”. Al·leguen que des de les eleccions, la seva tasca com a regidors ha estat “menystinguda” i per això han perdut la confiança en l’alcalde i el seu equip. Els grups mostren comprensió per la disconformitat i la sorpresa d’alguns veïns davant la moció, però fan una crida “a la calma i la serenor” i a l’oportunitat de poder engegar un procés d’estabilitat i treball nascuda del consens.

ERC, Junts i PSC entenen el canvi com “una finestra oberta a millorar tot allò millorable” i, a la vegada, també és una garantia de “transparència, rigor i treball” per posar les persones al centre de les polítiques, així com la garantia d’una “bona planificació” del futur, “lluny de l’especulació, imprudència i malbaratament actuals”. La seva proposta és fer un govern basat en el “compromís, diàleg i respecte” i centrat en la gestió “transparent, eficaç i responsable dels recursos municipals i en la millora dels serveis”. En el comunicat també afegeixen que han estès la mà “una vegada i una altra” al govern actual, “però fins i tot en aquesta situació es nega cap tipus de voluntat de diàleg”. “Veiem com s’anima a la crispació i a l’insult”, critiquen. “Amb aquesta actitud incendiària, perjudiquen el futur del municipi, i fan encara més evident la necessitat d’un canvi”, han afegit.