Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

L’oposició de Badalona acusa la regidora de Seguretat de vulnerar la llei de Protecció de Dades

ACN Badalona.-El PSC, Badalona en Comú, ERC-Avancem, Badalona en Comú Podem i Junts per Catalunya acusen la regidora de seguretat, la popular Irene González, de vulnerar la llei de Protecció […]

Avatar
Agències 23/03/2021

ACN Badalona.-El PSC, Badalona en Comú, ERC-Avancem, Badalona en Comú Podem i Junts per Catalunya acusen la regidora de seguretat, la popular Irene González, de vulnerar la llei de Protecció de Dades. Segons un comunicat conjunt dels cinc grups, en el ple d’aquest dimarts l’alcalde del municipi, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que González “ha trucat directament” diversos veïns afectats pels robatoris i el vandalisme a desenes de vehicles els darrers dies als barris de Montigalà i Lloreda. A parer dels partits, l’ús “partidista” de la base de dades d’accés policial de la Guàrdia urbana “podria suposar una vulneració greu” de la llei, atès que la trucada “no respon a un protocol policial, sinó a una acció política”.

Davant d’uns fets que poden ser “constitutius de delicte”, els cinc partits han anunciat que registraran aquest dimecres una petició perquè es creï una Comissió d’Investigació per “poder elevar les seves conclusions, si s’escaigués, al Ministeri Fiscal”.