Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

L’operatiu policial per inspeccionar set locutoris de Reus acaba amb el decomís de 363 objectes valorats en 20.000 euros

|

- Publicitat -

ACN Reus – L’operatiu liderat pels Mossos d’Esquadra que va inspeccionar set locutoris del centre de Reus aquest dimarts al matí s’ha saldat amb el decomís de 363 objectes valorats en uns 20.000 euros. Hi van participar agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i la Policia Administrativa del cos, així com Guàrdia Urbana, policia espanyola, Guàrdia Civil i inspecció de treball. L’actuació, que pretenia detectar possibles irregularitats en els establiments, va acabar també amb un home investigat per un suposat delicte contra la propietat industrial i dues persones traslladades a dependències de la policia espanyola per suposades infraccions de la Llei d’Estrangeria.

Els Mossos van inspeccionar 50 mòbils i en van comissar onze per dubtosa procedència. També van aixecar quatre actes per irregularitats administratives a cinc dels set locals inspeccionats. D’altra banda, agents de la Guàrdia Urbana de Reus van aixecar tres actes administratives per deficiències lleus en tres locals. La Guàrdia Civil va aixecar en quatre dels locals sis actes per no aplicar l’IVA i va denunciar els propietaris dels locals per contraban. En dos dels locals, els tècnics d’Inspecció de Treball van observar diverses irregularitats en els registres de la jornada de treball i prevenció de riscos laborals.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió