Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

L’operatiu de recerca del jove desaparegut al riu Ebre localitza el cos sense vida d’un home a Miravet

ACN Benissanet – Localitzen el cos sense vida d’un home al marge dret del riu Ebre a Miravet. L’operatiu de recerca del jove desaparegut aquest dilluns ha trobat el cadàver […]

Agències 27/07/2022

ACN Benissanet – Localitzen el cos sense vida d’un home al marge dret del riu Ebre a Miravet. L’operatiu de recerca del jove desaparegut aquest dilluns ha trobat el cadàver aquest dimecres al migdia. A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra estan intentant identificar-lo, però tot apunta que seria el del mateix jove que s’hauria ofegat. El cos s’ha localitzat a 2,5 quilòmetres aigües avall del municipi Miravet. Si finalment es confirma que és el jove de 21 anys desaparegut, el cos hauria recorregut, arrossegat pel corrent fluvial, uns 8,5 quilòmetres en poc més d’un dia i mig. Els equips d’emergències, bombers i mossos, amb el suport d’embarcacions, unitats subaquàtiques i un helicòpter, han pentinat la zona des d’aquest dilluns.

(En aquesta actualització s’han modificat els quilòmetres on s’ha localitzat el cos sense vida d’un home, després d’una rectificació del cos de bombers).