Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

L’oferta de metro a Barcelona assolirà “un màxim històric per Setmana Santa” per evitar aglomeracions en plena pandèmia

ACN Barcelona.-El metro de Barcelona reforçarà la seva oferta de transport durant la Setmana Santa per evitar aglomeracions en plena pandèmia. Entre el dilluns 29 de març i el dijous […]

Avatar
Agències 26/03/2021

ACN Barcelona.-El metro de Barcelona reforçarà la seva oferta de transport durant la Setmana Santa per evitar aglomeracions en plena pandèmia. Entre el dilluns 29 de març i el dijous 1 d’abril, el metro continuarà aplicant el 100% de l’oferta de dia laborable lectiu, el que es tradueix en un 16% més de capacitat a l’hora punta del matí i un 14% més a l’hora punta de la tarda respecte al mateix període abans de la pandèmia. Alhora, els caps de setmana de rams i de Pasqua –28 i 29 de març i 3 i 4 d’abril- es reforçarà el servei en hores punta i a les línies L1, L4 i L5, situant l’oferta del metro “en un màxim històric en Setmana Santa”, segons ha informat l’ATM. La resta del transport públic mantindrà el servei que és habitual en feiner no lectiu.

En concret, el transport públic de l’àrea de Barcelona mantindrà el servei en dia feiner no lectiu des del 29 de març fins a l’1 d’abril. Pel que fa a aquest cap de setmana i al període entre el 2 i el 5 d’abril, l’oferta serà l’habitual de cap de setmana.La resta d’operadors de la xarxa de transport públic –FGC, Rodalies, Tram, bus metropolità de l’AMB i autobusos- també oferiran el servei habitual, ja que la demanda es manté entre el 60% i el 65% respecte als nivells previs a l’esclat de la pandèmia. Pel que fa al servei ferroviari, l’ATM recorda que es mantindrà operatiu cada dia de la setmana de cinc del matí fins a la mitjanit.