Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

L’oci nocturn i els parcs infantils podran demanar a partir de dijous ajuts d’entre 6.000 i 9.000 euros

ACN Barcelona.-Els sector de l’oci nocturn i dels parcs infantils podran demanar a partir de dijous els ajuts que ha articulat el departament d’Empresa per compensar pel seu tancament, i […]

Avatar
Agències 25/11/2020

ACN Barcelona.-Els sector de l’oci nocturn i dels parcs infantils podran demanar a partir de dijous els ajuts que ha articulat el departament d’Empresa per compensar pel seu tancament, i que compten amb una dotació total de 10 milions d’euros. Les sol·licituds, que es podran presentar a partir del migdia de forma telemàtica a través del Canal Empresa, les poden fer autònoms, microempreses i pimes de discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle i concerts d’infància i joventut, bars musicals, karaokes o discoteques de joventut, així com els parcs infantils privats, tots ells afectats pel tancament decretat a l’agost. Els diners que es poden rebre van dels 6.000 als 9.000 euros.

En concret ,les subvencions consisteixen en un pagament únic per beneficiari, de 6.000 euros per a establiments d’oci nocturn de menys de 10 treballadors i 9.000 euros per als de més de 10. Els parcs infantils opten a un ajut únic de 6.000 euros. A diferència del que va passar en anteriors convocatòries, l’ajut no quedarà tancat quan s’arribi a l’import total de la línia, i es farà una base de dades amb tots els sol·licitants. Quan s’ampliï la dotació pressupostària els beneficiaris rebran l’ajut segons l’ordre d’aquesta base sense haver de fet cap nou tràmit. Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, ja sol·licitats.