Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Localitzen dos tallers mecànics clandestins a Godall i Santa Bàrbara

ACN Godall – El Seprona de la Guàrdia Civil ha localitzat dos tallers mecànics clandestins als municipis de Godall i Santa Bàrbara (Montsià). Segons el comunicat policial, els establiments feien […]

Agències 13/12/2022

ACN Godall – El Seprona de la Guàrdia Civil ha localitzat dos tallers mecànics clandestins als municipis de Godall i Santa Bàrbara (Montsià). Segons el comunicat policial, els establiments feien treballs de que feien treballs de reparació i manteniment de vehicles sense complir els requisits legals ni disposar de cap autorització administrativa. Als dos tallers es van trobar diversos vehicles en ase de reparació, eines d’ús professional, pneumàtics usats, olis, pintures, bateries i motors desmuntats. El Seprona va instruir diferents denúncies en matèria de residus, seguretat industrial i llicències administratives que han estat trameses als diferents departaments competents de la Generalitat.

Segons l’institut armat, aquest tipus d’activitats clandestines generen una gran quantitat de residus al medi atès que no disposen de mesures de seguretat i control industrial, a més de suposar una competència deslleial als tallers que compleixen les mesures legals i ambientals.

Amb aquests dos casos, són ja set el nombre de tallers que el Seprona ha localitzat al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre en el que portem d’any.