Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Localitzen a Lleida més de 17.200 litres de begudes ensucrades no etiquetades correctament

ACN Lleida – La Guàrdia Urbana de Lleida i la Guàrdia Civil van localitzar 17.200 litres de begudes ensucrades sense etiquetar en idioma oficial durant un registre conjunt que van […]

Agències 09/03/2022

ACN Lleida – La Guàrdia Urbana de Lleida i la Guàrdia Civil van localitzar 17.200 litres de begudes ensucrades sense etiquetar en idioma oficial durant un registre conjunt que van dur a terme aquesta setmana a un local de venda a l’engròs de material d’alimentació ubicat al polígon Mecanova de la capital del Segrià. Les begudes, amb un valor de mercat d’uns 12.500 euros, estaven preparades per ser distribuïdes i venudes en establiments comercials de la ciutat. Estaven etiquetades només en anglès, sense referència a cap idioma oficial de Catalunya. La policia, que ha paralitzat tot el material, ha ordenat la immediata destrucció o el seu correcte reetiquetatge en llengua oficial per tal de poder ser comercialitzades al país.

A més, durant la inspecció, els agents van aixecar altres actes relacionades amb la manca de llicència d’activitats, per no disposar de fulls de reclamació i no tenir cap extintor a l’establiment.