Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Lluís Juncà, director general d’Innovació, Emprenedoria i Transferència de Coneixement

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat Lluís Juncà director general d’Innovació, Emprenedoria i Transferència de Coneixement, adscrit al Departament de Treball i Empresa. Nascut a Olot l’any 1982, és enginyer de […]

Agències 22/06/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat Lluís Juncà director general d’Innovació, Emprenedoria i Transferència de Coneixement, adscrit al Departament de Treball i Empresa. Nascut a Olot l’any 1982, és enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica Catalunya (UPC), màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i ha realitzat també un Màster en Administració (MBA) a l’escola de negocis Esade. Des del mes de juny de 2018 ha exercit de director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Vicepresidència, i d’Economia i Hisenda de la Generalitat, on ha gestionat els fons estructurals de la Comissió Europea que rep Catalunya i ha impulsat projectes pel creixement i la competitivitat de l’economia catalana.

Amb anterioritat, i en el mateix Departament, ha estat secretari general de Vicepresidència ( 2017) i també ha desenvolupat funcions de director de l’Oficina del Vicepresident (2016-2017).Durant la seva trajectòria professional va treballar durant de tres anys a l’àrea de la consultoria de dues multinacionals, entre el 2009 i 2011 i, posteriorment, va ser assessor al Parlament Europeu a la comissió d’Indústria, Recerca i Energia al grup dels Verds (2012-2016).