Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Llibertat sota fiança de 7.500 euros per a un altre dels arrestats per l’assassinat de la infermera de Girona

ACN Girona – Un dels investigats per la seva suposada vinculació amb l’assassinat de la supervisora del servei de diàlisi de la Clínica Girona durant un robatori a casa seva […]

Agències 08/02/2023

ACN Girona – Un dels investigats per la seva suposada vinculació amb l’assassinat de la supervisora del servei de diàlisi de la Clínica Girona durant un robatori a casa seva el 25 de setembre del 2020 sortirà en llibertat pagant una fiança de 7.500 euros. L’Audiència de Girona ha estimat el recurs de l’advocat de la defensa, Sergio Noguero. El sospitós està en presó preventiva des del desembre del mateix any. La investigació apuntava que aquest investigat va formar part del pla però no va arribar a pujar al domicili on els altres dos empresonats haurien perpetrat l’assalt. És el segon investigat que pot sortir de la presó pagant una fiança. L’Audiència va adoptar la mateixa mesura per a la seva dona, companya de feina de la víctima.

Després de dos mesos d’investigació, la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra a Girona va desplegar un operatiu el 30 de novembre del 2020 que es va saldar amb la detenció de quatre sospitosos per la seva presumpta vinculació amb el crim de la infermera. D’entrada, el jutjat d’instrucció 2 de Girona va decretar presó sense fiança per a tots quatre. A dos d’ells, un matrimoni, per haver format part del pla ordit per cometre el robatori tot i que no van ser autors materials, segons la investigació.

 

L’Audiència de Girona ja va estimar parcialment un recurs interposat per Noguero fixant una fiança per a la dona, que era companya de feina de la víctima. Ara, el tribunal ha tornat a atendre la petició del lletrat i imposa una fiança de 7.500 euros al seu marit, que està en presó preventiva des del desembre del 2020.