Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Llibertat amb càrrecs per a un acusat d’extorquir dos familiars amenaçant-los de difondre’n imatges sexuals

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per a un home de 24 anys acusat dels presumptes delictes de descobriment i revelació de secrets per haver extorquit el seu germà i la seva cunyada a canvi de no difondre’n imatges íntimes que havia obtingut il·lícitament. Els Mossos d’Esquadra el van detenir dijous durant una entrada i recerca al seu domicili després que hagués exigit diners als seus familiars a canvi de no publicar les imatges. L’arrestat ja havia estat denunciat per fets similars el 2018.

La víctima va rebre el 24 de març un correu electrònic en anglès des d’un perfil anònim que li reclamava una quantia a canvi d’evitar la difusió de continguts sexuals a familiars i amics a través de les xarxes socials, però va bloquejar el missatge sense entrar a l’enllaç que li havien enviat. Al cap d’uns dies, va rebre una sol·licitud d’amistat en una plataforma amb un missatge que enllaçava un arxiu amb el seu número de DNI. A dins hi havia imatges sexuals i eròtiques d’ella i la seva parella, algunes de les quals enregistrades quan la víctima era menor d’edat.

Publicitat

La investigació va determinar que qui havia obtingut les imatges, que a priori només tenien la víctima i la seva parella, era el germà d’ella, que havia emprat un sobrenom similar al que tenia en diveros jocs en línia. Un altre indici que apuntava a la seva presumpta autoria era la mala relació que tenia amb el seu germà, de qui se n’havia endut el telèfon mòbil aprofitant que ni ell ni la seva parella eren al davant i hi hauria accedit amb les claus d’accés que havia obtingut quan la relació entre ambdós era bona.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió