Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Lleida pintarà missatges positius en diversos passos de vianants de la ciutat

ACN Lleida.-LleidaJove, la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, està buscant missatges constructius i positius per pintar-los en els passos de vianants de la ciutat. La iniciativa s’ha batejat amb […]

Avatar
Agències 13/06/2020

ACN Lleida.-LleidaJove, la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, està buscant missatges constructius i positius per pintar-los en els passos de vianants de la ciutat. La iniciativa s’ha batejat amb ‘Fem el pas. Art urbà’, i pretén ser un projecte de creació artística i participatiu, obert a la ciutadania, perquè puguin fer arribar els seus missatges. El projecte ha sorgit per donar suport a la població amb missatges de superació arran de la pandèmia del coronavirus. Alhora també vol promoure la participació ciutadana i fomentar la creativitat amb missatges solidaris i de respecte amb les persones, els animals i el planeta.

LleidaJove ha organitzat el concurs amb l’objectiu de reproduir 15 missatges en els passos de vianants de diferents barris per llegir-los i compartir-los amb els seus veïns i veïnes. Els passos es pintaran els mesos de juliol i agost a través d’una activitat de l’Agenda Jove d’estiu 2020, i cada missatge anirà acompanyat d’una icona gràfica que identificarà les creacions del projecte.Cada participant podrà presentar un únic missatge amb un màxim de 60 caràcters, espais inclosos. Han de ser en català, creacions pròpies i la temàtica centrada a donar suport i ànims a la ciutadania.El termini màxim per enviar les participacions és el dilluns 22 de juny. Un jurat serà l’encarregat de fer la selecció final, que es donarà a conèixer l’1 de juliol, a través del mateix canal de comunicació utilitzat per enviar la proposta. En el projecte també hi col·labora l’Estudi Creatiu CactusSoup.