Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Lleida comptabilitza 40 arbres caiguts i una desena de cotxes malmesos per la tempesta de divendres

ACN Lleida.-La tempesta que va afectar Lleida aquest divendres al vespre ha deixat 40 arbres caiguts sencers, alguns d’ells de grans dimensions, i molts exemplars han perdut branques de gran […]

Avatar
Agències 29/08/2020

ACN Lleida.-La tempesta que va afectar Lleida aquest divendres al vespre ha deixat 40 arbres caiguts sencers, alguns d’ells de grans dimensions, i molts exemplars han perdut branques de gran densitat. També s’han registrat despreniments i caiguda d’objectes en algunes façanes, així com danys en deu vehicles, mentre que al Pavelló 11 de setembre es van desprendre vàries planxes metàl·liques que els Bombers ja han retirat. Durant l’episodi de pluges, la Guàrdia Urbana va atendre 50 trucades de veïns que informaven de les diferents incidències provocades per la intensitat de l’aigua i el vent. La Paeria ha explicat que els arbres malmesos “es tindran en compte” en la plantació que es farà a l’hivern.

Els serveis de jardineria i neteja de l’Ajuntament de Lleida treballen des de divendres al vespre per recollir les branques trencades i retirar els prop de 40 arbres que han caigut per la tempesta que va escombrar la ciutat.Arran de l’aiguat, la Guàrdia Urbana de Lleida va atendre 50 trucades de veïns informant de diferents incidències provocades per la tempesta, que va provocar afectacions al trànsit per acumulació d’aigua. Així mateix, aquest dissabte agents del cos han inspeccionat els desperfectes a la via pública. El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha agraït la col·laboració i sensibilitat ciutadana en la informació de diferents arbres caiguts i malmesos i altres incidències ha explicat que “totes les pèrdues que ha provocat la forta tempesta d’aquest divendres es tindran en compte en la plantació que es durà a terme durant l’hivern'”.