Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

Lleida celebrarà Sant Jordi en un espai delimitat a Francesc Macià per controlar l’accés i l’aforament

ACN Lleida.-La ciutat de Lleida celebrarà el Sant Jordi en un espai delimitat per controlar l’accés i l’aforament i garantir així les mesures sanitàries obligades per la pandèmia. Les parades […]

Agències 30/03/2021

ACN Lleida.-La ciutat de Lleida celebrarà el Sant Jordi en un espai delimitat per controlar l’accés i l’aforament i garantir així les mesures sanitàries obligades per la pandèmia. Les parades de llibres i flors seran enguany només de professionals i es concentraran a l’avinguda Francesc Macià, amb possibilitat d’estendre’s cap a la rambla Ferran. Així ho va acordar aquest dilluns la Paeria amb editors, llibreters, FECOM, i el Gremi de Floristes. Es permetrà la celebració de les tradicionals firmes d’exemplars d’aquesta jornada, que gestionaran els titulars de les parades.

El 16 de març, els regidors Jaume Rutllant i Marta Gispert ja van mantenir una primera reunió amb els professionals del llibre i van acordar celebrar Sant Jordi en un espai únic per garantir el compliment de les instruccions sanitàries que estableixi el Procicat per celebrar la Diada.