Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Llegir en Català engega la campanya #ObrimFinestres per promoure llibres d’editorials independents per Sant Jordi

ACN Barcelona.-L’associació d’editorials independents Llegir en Català ha engegat aquest dimarts la campanya #ObrimFinestres, en què editors i escriptors recomanaran llibres per promoure la compra de títols d’editorials independents per […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-L’associació d’editorials independents Llegir en Català ha engegat aquest dimarts la campanya #ObrimFinestres, en què editors i escriptors recomanaran llibres per promoure la compra de títols d’editorials independents per Sant Jordi. Es proposa que la compra de llibres es faci a través del portal online de llibreries independents Libelista. L’associació especifica que són partidaris de fer l’entrega dels llibres després del confinament, però “entenen i respecten” qualsevol de les postres escollides. “No volem renunciar del tot a la nostra festa major del llibre. Volem fer dels llibres de Sant Jordi les finestres que ens acompanyen en aquest temps de confinament”, ha explicat l’associació en un comunicat.

Llegir en Català està formada per Alrevés / Crims.cat, Birabiro Editorial, Edicions Saldonar, Editorial Les Hores, L’Avenç, Raig Verd Editorial, Sembra Llibres i Tigre de Paper. També s’han sumat a la campanya les editorials Mai més llibres, Bindi Books, Angle editorial, Editorial Chronos, Capital books, Apostroph editorial, Eumo editorial, Símbol editors, Cossetània edicions i Pol·len edicions.La campanya vol obrir finestres “a la imaginació, al coneixement, a la fantasia i al pensament crític”, i regalar aquestes finestres a través d’un Sant Jordi virtual.