Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Llançament d’objectes i càrregues dels Mossos en un desnonament a Barcelona

ACN Barcelona.-La convocatòria d’un desnonament al carrer de la Cera de Barcelona ha acabat amb llançaments d’objectes contra els Mossos d’Esquadra i càrregues per part d’aquests. Segons la policia catalana, […]

Avatar
Agències 12/05/2021

ACN Barcelona.-La convocatòria d’un desnonament al carrer de la Cera de Barcelona ha acabat amb llançaments d’objectes contra els Mossos d’Esquadra i càrregues per part d’aquests. Segons la policia catalana, en arribar al número 40 del citat carrer s’han trobat amb barricades amb contenidors que impedien el pas de la comitiva judicial. Després d’una tasca de mediació sense resultats, els agents han retirat els contenidors i les persones concentrades, fent ús en algun moment de la força perquè impedien el pas de la comitiva amb “molta hostilitat”, segons fonts policials. Les mateixes han afegit que els hi han llençat objectes contundents, com fustes, i també ous, cebes i fruita. Els agents han detingut cinc persones.

(Aquesta notícia actualitza l’anterior sobre el mateix tema amb informació sobre els detinguts)Dos dels detinguts ho han estat per llençar objectes des d’un pis des d’una alçada equivalent a un sisè. Els altres tres arrestats ho han estat per un delicte de coaccions ja que amb la protesta han impedit que un veí que necessita sortir de l’edifici no ho pogués fer. Segons es pot veure en vídeos publicats a les xarxes socials pel Sindicat d’Habitatge del Raval, els concentrats han posat contenidors al carrer i un cop els agents han procedit a retirar-los s’han produït càrregues.Posteriorment, alguns dels concentrats han marxat pel seu propi compte del portal de l’edifici on s’havia de fer el desnonament, mentre que d’altres han mantingut la protesta. Els agents han procedit a retirar-los un per un i han estat identificats i denunciats per desobediència i obstrucció de la justícia.El desnonament s’ha acabat fent. Aquesta era la sisena vegada en què s’intentava.