Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Lladó demana col·laboració als veïns i negocis de Figueres i espera que la vaga sigui “el més curta possible”

ACN Figueres.-L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, demana col•laboració als veïns i negocis per llençar les escombraries quan es facin les recollides fixades en els serveis mínims per reduir al màxim […]

Avatar
Agències 16/12/2020

ACN Figueres.-L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, demana col•laboració als veïns i negocis per llençar les escombraries quan es facin les recollides fixades en els serveis mínims per reduir al màxim l’impacte de la vaga. Lladó espera també que la vaga indefinida que va començar aquest dimarts a la nit sigui “el més curta possible” i insisteix que l’Ajuntament no és part “legitimada” en la negociació. Admet, però, que la convocatòria arriba “en el pitjor moment”, tenint en compte que hi ha pandèmia i que comença en plena campanya de Nadal. “Demanem paciència i col•laboració”, ha dit en una roda de premsa aquest dimecres. L’alcaldessa també ha dit que estaran vigilant que es compleixin els serveis mínims, que segons ha avançat Salut estaria revisant.

(En aquesta actualització s’hi ha afegit algunes dades noves sobre la vaga d’escombraries) “És un conflicte laboral que s’ha de resoldre entre empresa i treballadors per fer que aquesta situació acabi el més aviat possible”, ha afegit.Segons les fonts consultades, del 88 treballadors que hi ha en plantilla, 42 estan fent vaga, 22 treballant i 24 més no treballen perquè estan de vacances, de baixa o per festius propis.