Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

L’ISE tornarà les fires presencials al recinte de la Fira a Gran Via i comptarà amb la presència d’ACCIO

ACN Barcelona.-La fira ISE significarà el retorn de les fires presencials al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona els dies 1 i 2 de juny i combinarà […]

Avatar
Agències 21/05/2021

ACN Barcelona.-La fira ISE significarà el retorn de les fires presencials al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona els dies 1 i 2 de juny i combinarà els formats presencial i telemàtic. La mostra comptarà amb ACCIO, que presentarà algunes de les companyies tecnològiques líders a Catalunya. Amb ‘Startup Nation’, promourà sessions juntament amb l’organització de la fira i TNW d’startup catalanes en els àmbits dels vídeojocs o les ‘smart cities’, entre d’altres, i en què també hi podran ser presents els inversors. En aquest darrer esdeveniment, s’hi podrà assistir tant presencialment a la Fira com ‘on line’. A més, ACCIO també participarà en un programa B2B.

El primer ponent de les dues jornades de fira serà del divulgador i conferenciant Marc Vidal, que oferirà la sessió ‘Transformació digital per a empreses dirigides per la tecnologia’ i cap al migdia serà el torn del conseller delegat del Sonar, Ventura Barba, i que tractarà l’auge de les tecnologies amb motiu de la pandèmia.L’endemà dimecres, la doctora i presidenta del Retail Design Institute Spain, Maria Callís, oferirà una conferència sota el títol ‘Long Live Retail’, i al migdia tindrà lloc una sessió amb el vicepresident global de SAP que portarà per títol ‘Sostenibilitat accelerada’ i on es posarà sobre la taula quines iniciatives han de seguir les empreses en aquest terreny.Tant el dimarts com el dimecres de fira, el Clúster de l’Audiovisual de Catalunya oferirà tres sessions amb la col·laboració de Lavinia-Moment Factory, Onionlab i Minoria Absoluta.Un altre dels esdeveniments serà la celebració d”AV Experience Zone’, organitzat amb al col·laboració d’Avixa i que busca acostar els clients finals de l’Estat a la indústria audiovisual. Hi participaran professionals del retail i educació, entre d’altres, que presentaran les darrers tecnologies i solucions de la indústria audiovisual.