Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

L’ISE diu que el canvi de format propicia el retorn d’empreses que havien cancel·lat i assegura comptar amb Panasonic

ACN Barcelona.-L’Integrated Systems Europe (ISE) està veient com grans companyies que havien cancel·lat la seva participació en el saló que s’havia de fer entre l’1 i el 4 de juny […]

Agències 17/03/2021

ACN Barcelona.-L’Integrated Systems Europe (ISE) està veient com grans companyies que havien cancel·lat la seva participació en el saló que s’havia de fer entre l’1 i el 4 de juny de manera presencial a Barcelona ara es comprometen a participar en les fires regionals que s’han organitzat per salvar l’esdeveniment. El canvi de format del saló audiovisual més gran del món que ara es farà a Barcelona, Munic, Amsterdam i Londres, ha propiciat el retorn de grans empreses del sector com Panasonic o Lang AG. El director de l’ISE, Mike Blackman ha assegurat en una atenció als mitjans aquest dimecres que la decisió que han pres els permetrà dur a terme la fira i no ha descartat “fer un esdeveniment més gran” aquest estiu si les dades epidemiològiques milloren.

“Hem apostat per un format que creiem que és el correcte ara mateix. No sé el que passará d’aquí a tres o dotze setmanes però si ens basem en el que hi ha ara, creiem que és un format que podem fer i, fins i tot millorar-lo si la situació millora”, ha detallat. Fa dues setmanes l’ISE va anunciar que renunciava a fer l’esdeveniment de caire internacional i apostava per adaptar-lo i fer-lo durant dos dies, just quan es van començar a saber les primeres baixes de grans empreses com Ericsson al Mobile World Congress (MWC), el gran saló internacional que ha d’acollir la Fira de Barcelona aquest estiu.Des de llavors, els organitzadors de l’Integrated Systems Europe estan treballant per tancar contractes amb els expositors. “Hem vist cancel·lacions de companyies molt grans però algunes d’elles estan tornant a nosaltres pels esdeveniments regionals i estem desitjant donar-los la benvinguda aquí i a les altres localitzacions i ajudar-los a ensenyar els seus productes i solucions a les companyies locals d’aquí”, ha explicat. Blackman ha afirmat que encara no saben quin serà el lloc on participaran companyies com Panasonic o Lang AG però ha constatat l’interès per mostrar els seus productes al públic local. “La setmana que ve tindrem una idea molt més clara de qui participa on”, ha puntualitzat.D’altra banda, el director del saló ha afegit que la situació actual és temporal i ha promès que “l’ISE tornarà a ser el gran esdeveniment internacional que sempre ha sigut el 2022”.