Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

L’Institut Català de Finances habilita una nova plataforma bancària

ACN Barcelona.-L’Institut Català de Finances (IFC) ha habilitat una nova plataforma bancària conjuntament amb el proveïdor tecnològic Rural Servicios Informáticos i que segons l’entitat ha de permetre “guanyar en eficiència” […]

Avatar
Agències 12/05/2021

ACN Barcelona.-L’Institut Català de Finances (IFC) ha habilitat una nova plataforma bancària conjuntament amb el proveïdor tecnològic Rural Servicios Informáticos i que segons l’entitat ha de permetre “guanyar en eficiència” i millorar en la tramitació de gestions i operacions. La nova plataforma tecnològica és “completament flexible” i inclou una ampliació del catàleg de productes de l’entitat. A més, està basada en el model Banking as a Service (BaaS) i emmagatzema les dades al núvol. Segons el conseller delegat de l’ICF, Víctor Guardiola, la migració de la plataforma és “clau per seguir evolucionant” a les necessitats presents i futures.

Per la seva banda, RSI és un dels principals proveïdors en els serveis core baking i actualment dona serveis a més de 60 entitats financeres. La integració de la nova plataforma bancària culmina la primera fase de transformació digital de l’entitat en què s’han implementat 15 projectes que han permès incorporar noves eines i processos.