Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’Incasòl ven a la promotora Brosh parcel·les per construir 271 habitatges protegits a Viladecans

ACN Barcelona.-L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut quatre parcel·les del sector residencial Llevant de Viladecans a la promotora Brosh, que construirà 271 habitatges en règim especial, general i concertat […]

Avatar
Agències 10/07/2020

ACN Barcelona.-L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut quatre parcel·les del sector residencial Llevant de Viladecans a la promotora Brosh, que construirà 271 habitatges en règim especial, general i concertat de protecció oficial, han informat en un comunicat. La promotora edificarà habitatges d’una, dos i tres habitacions en una promoció que inclou la urbanització d’espis comuns amb zones amb jardí, esportives, infantils i horts urbans. Les quatre parcel·les compten amb una superfície global de 4.889 metres quadrats, 19.625 metres quadrats de sostre i un preu de venda de 7,7 milions d’euros.

El sector Llevant de Viladecans promocionarà 163 habitatges socials més en els propers mesos amb l’Institut Català del Sòl i sumarà en total 637 habitatges en diferents règims de protecció oficial. Durant el 2019 es van comercialitzar dues parcel·les més a les cooperatives Llar Unió Catalonia i Fem ciutat per construir 203 habitatges protegits en total.