Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

L’INCASÒL comercialitza prop de 6,4 hectàrees de sòl per ajudar a reactivar l’economia a les comarques de Ponent

ACN Lleida.-L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha anunciat la comercialització, mitjançant concurrència d’ofertes, d’11 parcel·les que ocupen unes 6,4 hectàrees de sol dels sectors industrials que promou als municipis d’Alcarràs […]

Avatar
Agències 01/07/2021

ACN Lleida.-L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha anunciat la comercialització, mitjançant concurrència d’ofertes, d’11 parcel·les que ocupen unes 6,4 hectàrees de sol dels sectors industrials que promou als municipis d’Alcarràs (Segrià), Balaguer i Bell-lloc d’Urgell (Pla d’Urgell). Els interessats en la seva adquisició tenen de termini fins el 22 de juliol per presentar les seves ofertes. D’aquesta manera, l’INCASÒL vol ajudar a reactivar l’economia de les comarques de Ponent, ajudar a la recuperació del teixit empresarial i atendre la demanda existent a la zona de sòl per a activitats econòmiques. Amb aquests objectius, també opta per mantenir els preus de venda sense increment i oferir unes condicions de fiançament competitives.

Un total de 8 parcel·les corresponen al sector d’activitats econòmiques lo Tossalet Roig a Alcarràs. Tres parcel·les són aïllades grans, amb superfícies d’entre 10.385 m2 i 8.549 m2; quatre són aïllades petites amb superfícies entre 5.172 m2 i 4.259 m2 i una és entre mitgeres amb una superfície de 2.284 m2. Aquest sector ocupa prop de 20 hectàrees i es troba situat a l’est de la autovia A-2, entre aquesta i el casc urbà d’Alcarràs, ocupant un àmbit de creixement natural per a noves activitats productives en aquest terme municipal.La parcel·la 4 és la darrera parcel·la lliure del sector d’activitats econòmiques Campllong III del Polígon II, de Balaguer. Té una superfície de 4.874 m2 i està destinada a usos industrial i/o comercial. Situat al llarg de la carretera C-13 de Lleida a Puigcerdà, aquest sector dona continuïtat a les anteriors actuacions industrials promogudes per l’INCASÒL i consolida el teixit urbà d’ús industrial de Balaguer.Per últim, les dues parcel·les en venda del sector Vinyes del Mig, de Bell-lloc d’Urgell, sumen un total de 10.260 m2. Es tracta d’una parcel·la aïllada gran de 7.492 m2 i d’una altra aïllada més petita de 2.768 m2. El sector té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire. En aquest sector l’INCASÒL té previst portar a terme la comercialització de 18 parcel·les de diferents tipologies tant aviat com sigui possible, un cop s’hagin finalitzat les obres que hi ha pendents.