Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

L’In-Edit posa en marxa la plataforma de vídeo a la carta Off Track destinada al músics i als fans

ACN Barcelona.-L’In-Edit ha posat en marxa aquest dijous Off Track, la nova plataforma de Video a la carta (Video on Demand) del festival enfocada als músics i als fans, en […]

Avatar
Agències 02/09/2021

ACN Barcelona.-L’In-Edit ha posat en marxa aquest dijous Off Track, la nova plataforma de Video a la carta (Video on Demand) del festival enfocada als músics i als fans, en el que s’oferiran actuacions en directe, locals d’assaig, proves de so, making off d’una cançó… i tot allò relacionat amb l’àmbit musical. En declaracions a l’ACN, el director del festival In-Edit, Uri Altell, ha explicat que els primers continguts estaran centrats en el món del trap, però que s’hi aniran afegint materials d’artistes i grups d’altres estils. Així mateix, Altell ho ha volgut diferenciar Off Track del què és l’In-Edit TV on es poden veure els documentals del festival. La nova plataforma s’ha presentat aquest dijous al CCCB.

Altell ha assenyalat que a partir d’aquest dijous es podrà veure a la plataforma l’esdeveniment de presentació amb música urbana i una masterclass. “Ja tenim acords amb agents del món de la música ja sigui urbana o electrònica que aniran creant els seus canals dins de la plataforma” Off Track, ha apuntat. L’espectador podrà veure des de locals d’assaig, el procés de composició d’una cançó, proves de so, masterclass i el que qualsevol artista pugui explicar a la seva audiència. La idea és trobar una plataforma de músics, per a músics i per gent que li agradi la música, en la qual l’audiència pugui descobrir nous artistes i grups i recompensar-los. “Si un usuari paga un euro per veure 20 minuts d’una cançó i el seu procés de creació, els recursos aconseguits són per a l’artista i no se’ls queda una plataforma o xarxa social”. Pel que fa el funcionament d’Off Track, l’usuari tindrà diverses opcions: subscriure’s al canal d’un artista o de la plataforma sencera, o pagar per una peça en concret. “Com a In-Edit volíem ser una plataforma de difusió cultural i barrejar diferents estils musicals des de la clàssica fins al techno i donar a conèixer nous artistes de diferents països”. En aquest sentit, ha manifestat que la plataforma també servirà per aconseguir aquest objectiu. “Comencem amb música urbana i després anirem penjant també musica electrònica”. Altell ho ha volgut diferenciar Off Track del que és l’In-Edit TV on es poden veure els documentals del festival. Segons ha apuntat, la nova plataforma audiovisual és “més lleugera, fresca i per conèixer noves propostes”, però sense continguts tan llargs com una pel·lícula o un documental.