Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

Liciten la redacció dels projectes de millora de dos trams de l’N-II a l’Alt Empordà i l’N-260 a Puigcerdà

ACN Bàscara – El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha licitat un contracte per a la redacció de tres projectes de millora a les carreteres de l’N-II […]

Agències 27/06/2022

ACN Bàscara – El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha licitat un contracte per a la redacció de tres projectes de millora a les carreteres de l’N-II i l’N-260. Sobre l’N-II, l’Estat preveu millorar la circulació de 3 km de la carretera al seu pas per Bàscara (Alt Empordà) i també al llarg de 5 km entre la Jonquera i Capmany (Alt Empordà). En el cas de l’N-260, el projecte és per a 3 km dins del terme municipal de Puigcerdà. El contracte de licitació és de 7,1 milions d’euros. El MITMA proposa que entre la Jonquera i Capmany i a Puigcerdà s’apliqui el sistema 2+1 en què hi ha dos carrils per un sentit i un altre en direcció contrària separats per una mitjana.

Amb aquest sistema es millora la seguretat perquè s’eviten els xocs frontals, al mateix temps que es permet avançar en determinats trams de les vies.