Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

L’Hospitalet reforma les instal·lacions del mercat de Santa Eulàlia

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-El mercat de Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat està sent objecte d’un pla de reforma de les seves instal·lacions. El projecte, que incidirà en una superfície […]

Avatar
Agències 01/07/2019

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-El mercat de Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat està sent objecte d’un pla de reforma de les seves instal·lacions. El projecte, que incidirà en una superfície de 2.815 metres quadrats, té un pressupost d’adjudicació d’uns 720.000 euros. Fins ara, els treballs de reforma s’han desenvolupat a les cobertes de l’equipament, i durant els mesos de juliol i agost s’actuarà en la pavimentació i l’enllumenat. Les obres es preveu que finalitzin a l’octubre. La intervenció inclou la millora de les xarxes de sanejament pluvial i de subministrament elèctric; la reparació de patis, terrats i cobertes; la substitució d’enllumenat i pavimentació; la col·locació de tendals de protecció solar, i la instal·lació de tancaments d’accessos i de sistemes per evitar la presència de coloms.

L’edifici del mercat de Santa Eulàlia, construït l’any 1935, ja va ser objecte d’una reforma fa uns anys. Ara, a requeriment dels concessionaris, l’objectiu del projecte és actuar en les zones més degradades, en una intervenció que afecta també les parades exteriors.