Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

L’Hospitalet impulsa un pla local per preservar la diversitat sexual

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’Hospitalet de Llobregat ha posat en marxa un pla local per la diversitat sexual, afectiva i de gènere, amb el qual recull un centenar de mesures per […]

Avatar
Agències 28/06/2019

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’Hospitalet de Llobregat ha posat en marxa un pla local per la diversitat sexual, afectiva i de gènere, amb el qual recull un centenar de mesures per preservar els drets ciutadans d’aquest àmbit. Entre altres, el pla presentat aquest divendres inclou el compromís del consistori a garantir als diferents equipaments i serveis municipals la privacitat de les persones transsexuals, intersexuals o amb diversitat en el desenvolupament sexual. També es preveu potenciar la perspectiva de la diversitat sexual a àrees com l’esport, la cultura, l’educació i l’espai públic, així com posar en marxa mesures per prevenir la LGTBIfòbia i per donar resposta a eventuals situacions de discriminació.

En l’elaboració del pla han participat i col•laborat prop de 300 persones vinculades a l’esport, educació, treball, salut, participació, acció social i joventut. Hi ha fet aportacions tant tècnics municipals, com professionals i representants d’entitats, associacions, empreses i sindicats.Aquest divendres 28 de juny, Dia de l’Orgull de les persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals, la façana de l’ajuntament de l’Hospitalet llueix una pancarta reivindicativa en defensa dels drets del col•lectiu i al vespre s’il•luminarà amb els colors de la bandera multicolor.