Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

L’hospital Sociosanitari de Calella recupera les visites a pacients de llarga estada a partir de dilluns

ACN Blanes.-L’hospital Sociosanitari de Calella (Maresme) permetrà de nou les visites a pacients de llarga estada. Això sí, caldrà una autorització prèvia dels professionals del centre i es restringirà l’accés […]

Avatar
Agències 28/02/2021

ACN Blanes.-L’hospital Sociosanitari de Calella (Maresme) permetrà de nou les visites a pacients de llarga estada. Això sí, caldrà una autorització prèvia dels professionals del centre i es restringirà l’accés a una sola persona que sempre haurà de ser la mateixa. En aquest sentit, les visites s’hauran d’acordar prèviament amb els professionals de la unitat, ja que seran els encarregats de fer-ne el seguiment. De moment, el centre ha establert dues franges horàries d’una hora cadascuna. A partir de dilluns 1 de març es podran visitar aquests pacients al migdia de 13 h a 14 h o a la tarda de 18 h a 19 h. Aquest relaxament de la mesura s’ha pres arran de la millora de les dades i al fet que la majoria d’aquests pacients ja tenen anticossos.

Durant les visites, acompanyants i usuaris del centre anar als espais comuns, com el vestíbul, sempre que hi hagi una baixa afluència de persones i es compti prèviament amb l’autorització dels professionals. El Sociosanitari de Calella ja ha informat de la decisió als familiars. Durant les visites, caldrà portar la mascareta posada en tot moment i rentar-se les mans a l’entrada i la sortida del centre a més de l’estona que s’estigui amb el familiar. Les visites a la unitat de llarga estada de l’hospital Sociosanitari de Calella es va decidir suspendre-les a principis del mes de gener quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça.