Edició 1957

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de desembre del 2023
Edició 1957

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de desembre del 2023

L’Hospital del Mar ofereix tractaments d’immunoteràpia a domicili a pacients amb càncer de pulmó

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Hospital del Mar ha començat a oferir tractaments d’immunoteràpia a domicili a pacients amb càncer de pulmó. L’objectiu és evitar desplaçaments i barreres físiques i permetre als pacients que puguin estar acompanyats dels seus familiars. La iniciativa, que es fa en col·laboració amb AstraZeneca, està especialment pensada per a pacients amb càncer de pulmó de cèl·lules no petites en estadi III que no han progressat després de quimio i radioteràpia concomitant. Les primeres sessions del tractament es fan a l’hospital i més tard es concreten les visites que es faran al domicili, al que es desplaça personal d’infermeria. Es fa un control telefònic posterior i es té el suport de l’equip d’Hospitalització a Domicili.

Aquesta iniciativa és un projecte pilot que avaluarà l’experiència dels pacients. Hi participaran una vintena de pacients durant el primer any.

Publicitat

El centre ha impulsat aquest projecte en el marc de la política d’humanització de l’atenció mèdica que es porta a terme al centre. També defensen que permet reduir la concentració de persones en sales d’espera, especialment important en època pandèmica.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió