Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

L’hospital de Figueres habilita dues aules polivalents per a professionals i estudiants adaptades a la covid-19

ACN Figueres .-L’hospital de Figueres ha començat les obres per dividir una gran sala de la primera planta del centre –l’antiga rehabilitació- i habilitar dues aules polivalents de 70 metres […]

Avatar
Agències 16/11/2020

ACN Figueres .-L’hospital de Figueres ha començat les obres per dividir una gran sala de la primera planta del centre –l’antiga rehabilitació- i habilitar dues aules polivalents de 70 metres cadascuna per a l’ús de professionals i estudiants de la Fundació Salut Empordà. Els dos nous espais seran més grans i s’hi podran celebrar formacions, reunions o videoconferència adaptades a les exigències de la covid-19 i complint amb les mesures de seguretat de distància entre persones i aforament. Les obres tenen un cost de 65.000 euros i preveuen, a més, la instal·lació d’un sistema de climatització adaptat a les necessitats de ventilació imposades pel coronavirus.

A més i per reduir la circulació de persones per dins de l’hospital, s’adequarà l’espai perquè es pugui accedir a les dues aules tant per l’interior de l’edifici com per l’exterior. Està previst que els treballs durin tres setmanes.