Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

L’hospital de Blanes suma dues morts més per coronavirus i ja són tretze les víctimes de la malaltia

ACN Blanes.-L’hospital de Blanes ha sumat dues morts més per coronavirus les darreres hores. En total, ja són tretze les persones que han perdut la vida al centre de la […]

Avatar
Agències 04/04/2020

ACN Blanes.-L’hospital de Blanes ha sumat dues morts més per coronavirus les darreres hores. En total, ja són tretze les persones que han perdut la vida al centre de la capital de la Selva Marítima, com a conseqüència de la malaltia. A més, també s’han registrat tres nous casos positius de SARS CoV-2 i en total hi ha 34 pacients ingressats. La bona notícia són les nou altes que s’han donat les darreres hores. Això fa que ja siguin 20 les persones que han pogut abandonar l’hospital, i que han pogut anar cap a casa després de superar el virus. En el conjunt de la Regió Sanitària de Girona, aquest divendres van morir setze persones més, víctimes del coronavirus.

Per evitar contagis, la Policia Local de Blanes ha tornat a reforçar els controls tenint en compte la proximitat de la Setmana Santa. En aquest sentit, s’han identificat 445 vehicles i s’han aixecat 35 actes de sanció a persones que no van poder justificar el motiu per haver-se saltat el confinament.