Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

L’Hospital Comarcal d’Amposta reprèn les urgències nocturnes a partir d’aquest dilluns

ACN Amposta.-L’Hospital Comarcal d’Amposta reprèn aquest dilluns a la nit el servei nocturn d’urgències, que es va haver d’aturar el passat 30 d’octubre després del confinament de sis metges. El […]

Avatar
Agències 16/11/2020

ACN Amposta.-L’Hospital Comarcal d’Amposta reprèn aquest dilluns a la nit el servei nocturn d’urgències, que es va haver d’aturar el passat 30 d’octubre després del confinament de sis metges. El centre havia mantingut el servei d’urgències diürn, entre les vuit del matí i les vuit del vespre, desplaçament un vehicle d’intervenció ràpida fora del centre per eventuals necessitats al llarg de la nit. La Regió Sanitària Terres de l’Ebre ha demanat un “ús responsable dels recursos” als usuaris tot recordant que cal trucar prèviament al 061 abans d’acudir a urgències.

Segons el Departament de Salud, 22 pacients continuen ingressats per covid-19 a l’UCI de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i setze més estan a planta. A Amposta, els ingressats són setze, tretze a la Santa Creu de Tortosa i dos a l’Hospital de Móra d’Ebre. Des del passat 5 de novembre l’Hospital de Tortosa atén pacients crítics, semi-crítics i aguts d’alta i mitjana complexitat; els d’Amposta i Móra d’Ebre pacients aguts i d’atenció intermèdia; i l’Hospital de la Santa Creu també d’atenció intermèdia.En el cas de les residències, hi ha 48 casos a la de Sant Miquel de Tortosa; setze la residència Natzaret de Móra d’Ebre; 64 a la residència Vima de Sant Carles de la Ràpita; 22 a la residència l’Onada de Gandesa; i un a la residència de la Santa Creu de Jesús. S’han detectat nous casos a Deltebre, amb tres positius, i a Amposta, amb un positiu, pendents que es realitzin els cribratges.