Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

L’home llop, protagonista del cartell il·lustrat del Festival de Sitges 2021

ACN Barcelona.-El cartell de la 54a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya està dedicat a l’home llop, protagonista d’aquesta edició, com ja es va anunciar al novembre […]

Agències 23/06/2021

ACN Barcelona.-El cartell de la 54a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya està dedicat a l’home llop, protagonista d’aquesta edició, com ja es va anunciar al novembre del 2020. El certamen posa enguany en marxa la iniciativa WomanInFan amb beques per a tres cineastes o la producció d’un curt. Films de directors consagrats com Sion Sono o Ben Wheatley i directors debutants com Prano Bailey-Bond o Carlos Young, entre les primeres confirmacions. La programació, que tindrà de nou un format híbrid entre la presencialitat i la plataforma, estarà formada per un centenar de pel·lícules.

Mònica Garcia, directora general de la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, ha explicat que representaran un format híbrid. “Tornem a tenir la presencialitat al màxim que permetin i ho complementarem amb la plataforma i totes les activitat d’indústria amb una vessant internacional encara les tindrem amb plataforma”.