Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

L’exposició de ‘Crims’ supera els 150.000 visitants

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’exposició del programa de TV3 i Catalunya Ràdio ‘Crims’ al Palau Robert ha rebut més de 150.000 visitants des de la seva inauguració el passat octubre. La mostra, que tancarà les seves portes el proper dilluns, ha esdevingut “l’exposició més visitada dels darrers anys”. ‘Crims L’Exposició’ ofereix un recorregut immersiu on el mateix Carles Porta dona la benvinguda. A la iniciativa es parla de les víctimes, els assassins i els investigadors en un recorregut que “intenta posar llum a la foscor”. Es tracta d’un escape room interactiu on els visitants poden interactuar i buscar pistes al llarg de la visita. Els impulsors de la mostra esperen que pugui iniciar una gira arreu de Catalunya.

L’exposició combina imatges, sons i contingut digital original, mostrant la realitat i la mort amb tot el que l’envolta. Una porta a la interacció i a la reflexió, per intentar explicar el comportament humà que porta a cometre aquestes barbaritats, “sovint del tot inexplicables”.

Publicitat

La mostra proposa una ruta que s’inicia a l’estudi de ràdio, on el mateix Carles Porta dona la benvinguda. A continuació, es mostra la motivació que porta a un assassí a actuar, creant un perfil determinat segons els patrons de conducta; l’econòmic, l’oportunista, el familiar… Aquests, ajuden a entendre els investigadors els motius del per què alguns cometen crims.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió