Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

L’ExpoJove tanca la 17a edició superant els 8.500 visitants

|

- Publicitat -

ACN Girona – L’ExpoJove, el saló de la formació i l’ocupació de les comarques gironines, ha tancat la 17a edició superant els 8.500 visitants durant els tres dies que s’ha fet l’esdeveniment al Palau de Fires de Girona. El saló ha comptat amb 88 expositors i ha organitzat més d’un centenar de xerrades i tallers. La directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, en fa una valoració molt positiva i diu que ” queda demostrat que l’ExpoJove ha tingut la capacitat de sobreviure a la pandèmia i és una fira altament consolidada després d’haver celebrat disset edicions”. L’organització, satisfeta per l’èxit del projecte, té la mirada posada en les properes edicions i es planteja una modernització del format de cares a l’any que ve.

t xml:space=”preserve”>TÍTOL: L’ExpoJove tanca la 17a edició superant els 8.500 visitants

Publicitat

SUBTÍTOL: El saló de formació i ocupació ha comptat amb 88 expositors i un centenar de xerrades i tallers

ENTRADETA: L’ExpoJove, el saló de la formació i l’ocupació de les comarques gironines, ha tancat la 17a edició superant els 8.500 visitants durant els tres dies que s’ha fet l’esdeveniment al Palau de Fires de Girona. El saló ha comptat amb 88 expositors i ha organitzat més d’un centenar de xerrades i tallers. La directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, en fa una valoració molt positiva i diu que ” queda demostrat que l’ExpoJove ha tingut la capacitat de sobreviure a la pandèmia i és una fira altament consolidada després d’haver celebrat disset edicions”. L’organització, satisfeta per l’èxit del projecte, té la mirada posada en les properes edicions i es planteja una modernització del format de cares a l’any que ve.

COS: Organitzat per Fira de Girona, l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès i la Generalitat de Catalunya, el principal públic de l’ExpoJove han tornat a ser els estudiants, la majoria dels quals alumnes dels últims cursos d’ESO.

També ha enfocat la seva activitat a les famílies, professorat i tutors. Durant tres dies, se’ls han ofert propostes d’estudis i de formació per a l’etapa posterior a l’ensenyament obligatori: batxillerat, cicles de formació professional, cicles d’arts plàstiques i disseny, ensenyaments esportius, programes de formació i inserció i formació de persones adultes. A part dels estudis universitaris i de nivell superior, també s’han posat al damunt la taula cursos d’idiomes i assessorament per als joves, entre d’altres.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió