Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

L’exconseller de Treball Jordi Valls és nomenat nou director general de Mercabarna

ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de Mercabarna ha designant aquest dimarts Jordi Valls Riera com nou director general del mercat majorista en substitució de Josep Tejedo, al capdavant de l’ens des […]

Avatar
Agències 29/09/2020

ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de Mercabarna ha designant aquest dimarts Jordi Valls Riera com nou director general del mercat majorista en substitució de Josep Tejedo, al capdavant de l’ens des del 2012. Nascut a Manresa i llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Valls ha compaginat la seva trajectòria professional entre el sector públic i el privat. Va ser alcalde de Manresa (1995-2006), conseller de Treball i Indústria (2006) i president de l’Autoritat Portuària de Barcelona (2007-2011). Posteriorment es va incorporar com a director general del Grup Suez a Mèxic. Actualment exercia en aquesta companyia com a director general d’Amèrica Llatina Nord.

Jordi Valls pren el relleu de Josep Tejedo, qui va anunciar la seva marxa de Mercabarna el passat mes de juliol per dedicar-se a nous projectes professionals lligats al món de la consultoria.Amb l’etapa que s’enceta amb Valls, un dels principals objectius serà el d’incrementar els serveis a les empreses del recinte perquè potenciïn la seva competitivitat a través de l’estudi de tendències, la detecció de noves oportunitats de negoci, l’impuls de la innovació i, molt especialment, la inversió en la digitalització de les infraestructures del recinte alimentari. Un altre dels eixos claus serà la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible de Barcelona que se celebrarà el 2021 i en què Mercabarna hi jugarà un paper destacable. En aquesta línia, al novembre ja s’obrirà el nou Biomarket, el primer mercat majorista d’aliments ecològics d’Espanya, i es donarà continuïtat a la promoció dels productes de proximitat i als hàbits saludables entre la població infantil.