Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Leticia Dolera, Carlos Marqués-Marcet i Elena Martín roden a casa capítols de la nova sèrie d’HBO sobre el confinament

ACN Barcelona.-HBO estrenarà les properes setmanes ‘En casa’, una sèrie sobre el confinament creada des del confinament per cinc directors de cinema: Carlos Marqués-Marcet, Leticia Dolera, Elena Martín, Rodrigo Sorogoyen […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-HBO estrenarà les properes setmanes ‘En casa’, una sèrie sobre el confinament creada des del confinament per cinc directors de cinema: Carlos Marqués-Marcet, Leticia Dolera, Elena Martín, Rodrigo Sorogoyen i Paula Ortiz. Cada cineasta crearà i dirigirà un dels cinc episodis que filmaran a casa seva, amb les persones amb les que viuen aïllats, i amb un kit bàsic de rodatge a partir d’un telèfon d’última generació. Les cinc històries tindran un element en comú, la quarantena provocada pel coronavirus. Cada episodi durarà 15 minuts i presentarà una mirada d’autor sobre les relacions personals en el marc de l’experiència col·lectiva del confinament. Està creada per HBO Europe, Warner Bros. ITPV España en col·laboració amb Caballo Films.

Els autors encarregats de transmetre des de casa la intimitat del seu cinema són: Leticia Dolera (‘Vida perfecta’, ‘Requisitos para ser una persona normal’), Rodrigo Sorogoyen (‘Madre’, ‘El reino’, ‘Que Dios nos perdone’), Paula Ortiz (‘La novia’, ‘De tu ventana a la mía’), Carlos Marqués-Marcet (‘Els dies que vindran’, ‘Terra ferma’, ‘10.000 kilòmetres’) i Elena Martín (‘Julia Ist’, ‘Suc de síndria’).En alguns casos interpretaran els mateixos directors, i en d’altres apareixeran les persones amb qui conviuen. Tot, gravat casolanament amb un ‘Filmmaker Kit’, que inclou un telèfon i alguns complements per gravar en un espai reduït. Es combinaran gèneres com la comèdia romàntica, el drama o inclús el cinema fantàstic. S’estrenarà als 21 territoris on opera HBO Europe.