Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

L’estrena exclusiva del projecte de flamenc contemporani NEO inaugura el cicle Secrets a Ulldecona

|

- Publicitat -

ACN Ulldecona – Aquest dissabte s’inaugura la nova edició del cicle Secrets, organitzat per l’Ajuntament d’Ulldecona (Montsià) i les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat (JMEP). S’estrenarà en exclusiva el projecte de flamenc contemporani NEO, format per Isabelle Laudenbach, Carmen Muñoz i Cristina López. L’exitosa edició del 2021 ha animat a donar continuar al cicle intimista i “personalíssim” de les JMEP, amb un programa d’altíssima qualitat i molta varietat d’estils, des del pop-rock, l’electrònica, les músiques urbanes, la cançó d’autor, la psicodelia, l’avant-pop, el folk orquestral o el trip-pop. Secrets busca “la singularitat” de les propostes i prioritza donar oportunitats a autores i bandes del territori fora dels circuits establerts.

Isabelle Laudenbach, Carmen Muñoz i Cristina López comparteixen a NEO el flamenc, a través del cant, el ball i la guitarra, “sense més pretensió que explorar nous llocs i deixar-se portar per les profunditats de l’estil”.

Publicitat

El cicle Secrets aposta per “recuperar espais vitals i expandir els ‘no-limits’ de les capacitats musicals del territori”. Els concerts es fan a la primera planta del Molí de César Martinell, l’Oficina de Turisme d’Ulldecona. Secrets també ha programat UNO, projecte creat pel cantant, compositor i realitzador audiovisual Leon Guallart –al març-, la banda The Llamps -a l’abril-, i la presentació de ‘Fortuna’, de Clara Poch i Marcel Calvet -al maig-.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió