Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

L’estrella de pop virtual Hatsune Miku arriba a Barcelona en l’última parada a Europa

ACN Barcelona.-L’estrella de pop virtual Hatsune Miku arribarà aquest dimarts al Sant Jordi Club de Barcelona en la segona gira que aquesta noia-holograma de 16 anys fa per Europa. La […]

Avatar
Agències 28/01/2020

ACN Barcelona.-L’estrella de pop virtual Hatsune Miku arribarà aquest dimarts al Sant Jordi Club de Barcelona en la segona gira que aquesta noia-holograma de 16 anys fa per Europa. La imatge gràfica d’un jove amb el cabell blau neó en 3D aterrarà a l’escenari acompanyada d’una banda en directe després d’oferir xous a Londres, París, Berlín i Amsterdam. Hatsune Miku va ser creada el 2007 amb una combinació de programari de síntesi vocal d’avantguarda, animació 3D coreografiada i un equip d’artistes i professionals de l’entreteniment. Va ser telonera de Lady Gaga durant la gira del 2014.

‘Hatsune Miku EXPO’ és una gira mundial que es presenta amb algunes de les tecnologies més avançades. Un xou que es completa amb altres activitats enfocades a les reunions de fans i exposicions d’obres d’art de la cantant virtual i el moviment cultural. L’esdeveniment, que ha viatjat a més de deu països, va començar a Jakarta, Indonèsia, el maig de 2014 i el maig de 2019 va celebrar el seu cinquè aniversari.