Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

L’Estat subratlla que l’acord sobre el Brexit ha de ser “equilibrat” i d’acord amb les regles de la UE

ACN Brussel·les.-El secretari d’Estat de la UE, Juan González-Barba, ha subratllat aquest dimarts que l’acord sobre el Brexit ha de ser “equilibrat” i d’acord amb les regles i valors de […]

Avatar
Agències 08/12/2020

ACN Brussel·les.-El secretari d’Estat de la UE, Juan González-Barba, ha subratllat aquest dimarts que l’acord sobre el Brexit ha de ser “equilibrat” i d’acord amb les regles i valors de la Unió Europea. González-Barba ha participat en la reunió del Consell d’Afers Generals amb ministres d’Afers Europeus, on s’han comentat les últimes novetats sobre les negociacions amb el Regne Unit. Sobre la pandèmia, el secretari d’Estat ha remarcat la importància de la coordinació que s’ha aconseguit entre els estats membre. També ha destacat la necessitat de coordinar les campanyes de vacunació que començaran en les properes setmanes. Aquesta trobada és preparatòria del Consell Europeu del 10 i 11 de desembre.

Durant la reunió també s’ha parlat sobre la lluita contra el terrorisme. González Barba ha reiterat la importància de les mesures de protecció, suport i assistència a les víctimes, així com de reforçar i millorar l’aplicació dels instruments en matèria de cooperació judicial i policial, i també d’intercanvi d’informació.