Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

L’Estat llança una campanya de 8 MEUR per recuperar la meitat de turistes internacionals del 2019 dirigida a Europa

ACN Madrid.-L’Estat llança una campanya publicitària dotada amb 8 milions d’euros per recuperar 45 milions de turismes internacionals, la meitat que el 2019. La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes […]

Avatar
Agències 12/05/2021

ACN Madrid.-L’Estat llança una campanya publicitària dotada amb 8 milions d’euros per recuperar 45 milions de turismes internacionals, la meitat que el 2019. La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, creu que la previsió és “prudent”, i confia que es podrà complir gracies al bon ritme de vacunació. De fet, Maroto ha assegurat que “fins i tot es podria arribar abans” de l’agost al 70% de població vacunada. La campanya anunciada té com a eslògan ‘Et mereixes Espanya’ i va dirigida al Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Països Baixos, Polònia i Suècia. La ministra ha remarcat la importància del turisme britànic i ha sol·licitat a les autoritats que donin llum verda a les visites als territoris de l’Estat amb incidències baixes.

El Regne Unit no ha inclòs Espanya entre els 12 països que tenen un ‘semàfor verd’ per viatjar pràcticament sense restriccions a la tornada. En la presentació oficial de la campanya d’atracció de turistes internacionals, Maroto ha dit que espera que en la pròxima revisió el govern britànic tingui en compte les diferents situacions epidemiològiques dels territoris i recomani viatjar als territoris amb incidències acumulades de covid baixes, com el País Valencià.