Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

L’Estat espanyol rep els primers 9.000 milions d’euros dels fons europeus per finançar el pla de recuperació

ACN Madrid.-L’Estat espanyol ha rebut els primers 9.000 milions d’euros dels fons europeus per finançar el pla de recuperació. Aquest primer pagament equival al 13% dels 70.000 MEUR que rebrà […]

Avatar
Agències 17/08/2021

ACN Madrid.-L’Estat espanyol ha rebut els primers 9.000 milions d’euros dels fons europeus per finançar el pla de recuperació. Aquest primer pagament equival al 13% dels 70.000 MEUR que rebrà Espanya a través d’aquest mecanisme. El calendari de pagaments de la Comissió Europea preveu un segon ingrés de 10.000 MEUR abans que acabi aquest any. La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, ha anunciat aquest dimarts a Twitter el primer ingrés i ha destacat que “l’ambiciós” pla de recuperació serà una “empenta crucial” per fer que l’economia espanyola sigui “més resilient que mai”.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s’ha fet ressò de l’entrega també a la mateixa xarxa social i ha afirmat que l’Estat espanyol “segueix avançant cap a un país més verd, digital, feminista i cohesionat, posant en marxa les grans transformacions que l’economia necessita”.