Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

L’estació de Tavascan encara amb optimisme el final de temporada d’esquí

ACN Ladorre.-L’estació de Tavascan encara amb optimisme el final de la temporada de neu. L’estació del Pallars Sobirà confia que l’obertura dels desplaçaments fora de la comarca possibilitarà l’arribada l’esquiadors […]

Agències 16/03/2021

ACN Ladorre.-L’estació de Tavascan encara amb optimisme el final de la temporada de neu. L’estació del Pallars Sobirà confia que l’obertura dels desplaçaments fora de la comarca possibilitarà l’arribada l’esquiadors de la resta de Catalunya. En aquest sentit, Tavascan ja va notar una millora substancial quan es va passar del confinament local al comarcal. D’altra banda, també s’hi suma la previsió de noves nevades per als pròxims dies, que assegurarien un bon estat de les pistes i, per tant, una pràctica esportiva amb les millors condicions possibles. Tot i aquestes bones expectatives, des de l’estació pallaresa assenyalen que aquesta haurà estat “una temporada difícil i amb un número de visitants que res tindrà a veure amb el d’anys anteriors”.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural que ofereix una àmplia oferta turística, així com tota mena de serveis. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives com ara la pràctica de l’esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi o camp d’arves, així com els circuits inclusius.