Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

L’estació de Passeig de Gràcia estarà tancada a partir de les 17 hores per la manifestació del 18-O

ACN Barcelona.-L’estació de Renfe de Passeig de Gràcia estarà tancada a partir de les 17 hores, coincidint amb l’inici de la manifestació convocada per la Intersindical i la IAC amb […]

Avatar
Agències 18/10/2019

ACN Barcelona.-L’estació de Renfe de Passeig de Gràcia estarà tancada a partir de les 17 hores, coincidint amb l’inici de la manifestació convocada per la Intersindical i la IAC amb motiu de la vaga general del 18-O, segons ha decidit Adif i han confirmat fonts de Renfe. Les línies afectades són l’R2 nord i l’R11, els viatgers de les quals s’han d’adreçar a Clot, Aragó o Sants; i l’R2 sud, R13 R14, R15 i R16, que han d’anar cap a Estació de França o Sants. En motiu del tancament de l’estació, els trens no pararan a l’estació de Passeig de Gràcia fins que Adif no la torni a obrir. L’estació estarà tancada tant d’entrada com de sortida de viatgers.

Adif ha recomanat no anar a plaça Catalunya perquè aquesta estació ha d’assumir tots els viatgers de l’R1, R3i R4 de Rodalies. La companyia ferroviària ha demanat “paciència” als viatgers que hagin d’utilitzar els trens ja que els serveis mínims són del 33%.